Willem Lodewijkstrjitte 70, Kootstertille te koop

Kootstertille

Willem Lodewijkstrjitte 70

€ 239.000 kosten koper

Ik heb interesse in dit object

Omschrijving

Willem Lodewijkstrjitte 70, Kootstertille te koop

Gelegen in een gezellige woonomgeving biedt deze opmerkelijk ruime eengezinswoning een vrij uitzicht aan de voorzijde, nabij een speeltuin en vrijheid aan de achterzijde. Heerlijk vrij wonen dus! Vrij, maar ook ruim, met maar liefst ca. 106m² aan woonoppervlakte is het een grote woning. De 2e etage is dan ook verbouwd naar een overloop, berging en 2 extra slaapkamers. De woning is dan ook voorzien van maar liefst 5 grote slaapkamers. Ook is het onderhoud altijd keurig gedaan en is de woning vrijwel geheel gerenoveerd. Het verzorgde geheel heeft dan ook niet voor niets het zuinige energielabel B (dit zelfs nog zonder zonnepanelen!).

Over de buurt kunnen wij maar één ding zeggen: deze is top, net als het contact met de buren! De verkopers willen hier dan ook eigenlijk helemaal niet weg, maar zijn op zoek gegaan naar iets meer ruimte voor hun vier kinderen en zichzelf. Hoewel dit huis groot genoeg is voor zes personen, zoeken de verkopers vanwege de opgroeiende kinderen nu naar iets meer buitenruimte. Het contact met de buren is zo goed dat, toen onze flexibele makelaar langs kwam, de kinderen touwtjes met blikjes over-en-weer over het dak hadden gespannen om met elkaar te praten.

Gerenoveerd; dat is de woning zeker! HR++ glas, dak-, muur- en vloerisolatie is allemaal aanwezig. Nu nog even wat doen met bijvoorbeeld zonnepanelen en voilà, je zit op een A-enerigelabel! Ook het elektra heeft een grote opknapbeurt gehad; zo is er een nieuwe groepenkast geplaatst en zijn er o.a. nieuwe wandcontactdozen geplaatst.

Ruim; ook dat is de woning zeer zeker. 5 slaapkamers en 106m² woonoppervlakte. Een groot bijkomend voordeel: de woning is recht opgetrokken, waardoor de schuine kanten alleen op de 2e etage te vinden zijn. Dit draagt tevens bij aan het ruimtelijke gevoel.

Degelijkheid en stilte op-en-top; alle vloeren zijn van beton en zijn kanaalplaatvloeren, waardoor stilte gegarandeerd is. Voor een tussenwoning ga je niet veel stillere woningen vinden dan deze. Contactgeluid met buren is hierdoor dus minimaal.

Ook het onderhoud is meer dan keurig, met de prachtige zuid-oost gerichte achtertuin, het schilderwerk tussen 2023-2024 en alle noodzakelijke vernieuwingen.

Begane grond:
Hal met toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein; zeer royale woonkamer met leefkeuken en halfopen keuken voorzien van inbouwapparatuur; bijkeuken met doorloop naar de zonnige achtertuin en witgoedaansluitingen.

1e etage:
Op de eerste verdieping zijn drie royale slaapkamers aanwezig, royaal mede doordat er geen schuine kanten aanwezig zijn. Overloop; 3 slaapkamers; een badkamer met wandcloset, wastafel met wastafelmeubel en een inloopdouche.

2e etage:
Overloop; 2 slaapkamers door de nieuw geplaatste dakramen en een bergruimte met cv-opstelling.

Buiten:
Zuid-oost gerichte achtertuin met optimale privacy, een keurig aangelegde voor- en achtertuin + een royale achterom voor alle gemakken en geen rommel in je eigen woning voor bijvoorbeeld tuinonderhoud.

De woning is gelegen in een groene, kindvriendelijke en ruime woonwijk met aan de voorzijde vrij uitzicht en aan de achterzijde vrijheid, dicht bij alle faciliteiten die Kootstertille te bieden heeft. De afsluitbare achtertuin biedt veel privacy en is geschikt voor diverse doeleinden. Op loopafstand bevinden zich uitstekende voorzieningen, waaronder scholen, winkels en een supermarkt. Daarnaast zijn er volop sportmogelijkheden, sportvelden en een multifunctioneel centrum met onder andere een buurthuis, gezelligheidsclubs en een jeugdhonk, evenals diverse horecagelegenheden.

Kootstertille is een aangenaam dorp om te wonen, met tal van voorzieningen, levendige bedrijvigheid en een centrale ligging ten opzichte van Leeuwarden, Groningen en Drachten. Deze goed onderhouden woning biedt veel ruimte en comfort en is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een instapklare woning in een kindvriendelijke buurt. Kom snel kijken bij de Willem Lodewijkstrjitte 70 in Kootstertille, onze flexibele makelaars zien je graag!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, tussenwoning
Vraagprijs
€ 239.000 kosten koper
Aangeboden
4 weken geleden
Gewijzigd
3 weken geleden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978
Bouwjaar omschrijving
Naderhand gerenoveerd en verbouwd
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed tot uitstekend
Onderhoud (buiten)
Goed tot uitstekend
Dak
Dwarskap
Dak materialen
Pannen, bitumineuze dakbedekking

Energie

Energielabel
Einddatum
7 juni 2025
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Atag a 244c hr 107 gas gestookte combiketel uit 2011 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
163 m²
Woonoppervlakte
106 m²
Inhoud
375 m³

Indeling

Woonlagen
3 woonlagen
Kamers
7 kamer(s) waarvan 5 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche, wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche
Voorzieningen
Tv kabel, buitenzonwering, dakraam, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht, open ligging
Tuin
Achtertuin, voortuin (Verzorgd)
Tuin oppervlakte
90 m²
Achtertuin
50 m² (11,02m diep en 5,07m breed)
Ligging
Gelegen op Zuidoost (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren
Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid, in de straat en parkeerhavens

Garage

Garage soort
Geen garage

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Aantal
1

Kadaster kooten c 2661

Oppervlakte
163 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: