Voorstraat 61c, Kollum te koop

Kollum

Voorstraat 61c

€ 375.000 kosten koper

Ik heb interesse in dit object

Omschrijving

Voorstraat 61c, Kollum te koop

Welkom in uw levensloopbestendige droomappartement, gelegen op zeer unieke toplocatie in het hart van het levendige dorp Kollum! Dit charmante, royale appartement bevindt zich op de bovenste etage van het moderne complex "De Gierzwaluw" en biedt een perfecte combinatie van comfort, energiezuinigheid en gemak. Het is een van de mooiste penthouses in Kollum en biedt rust, ruimte en als pracht extraatje een berging en een zeer royale garage van ca. 18m².

Dit appartement is speciaal ontworpen voor levensloopbestendig wonen en is volledig toegankelijk voor mindervaliden. Het complex is uitgerust met een extra grote lift en scoort hoog op het gebied van duurzaamheid en comfort. Dankzij de energiezuinige voorzieningen heeft het appartement het zeer energiezuinige A+ energielabel gekregen. Het complex is in 2003 gebouwd, volledig geïsoleerd en voorzien van een balansventilatiesysteem met warmte-terug-win-unit.

Laat u verrassen door de ruime en lichte woonkamer met open keuken (totaal circa 57m²), die toegang biedt tot het zonnige balkon op het zuidwesten, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over de gezellige winkelstraat. De open keuken is een uitnodigende plek om te koken en samen te zijn. Aan de achterzijde zorgen drie comfortabele slaapkamers en een badkamer met ligbad, dubbele wastafel en douche voor ontspanning en rust. Handig om te weten: de derde slaapkamer is extra gecreëerd en kan eenvoudig worden verwijderd voor een grotere ruimte.

Dit stijlvolle appartement biedt bovendien tal van praktische extra's, zoals een afgesloten entree met video-intercom, een aparte garage met elektra en een lift in het complex. Met diverse winkels, supermarkten, basisscholen en sportverenigingen op loopafstand, en uitstekende bus- en treinverbindingen naar omliggende steden als Dokkum, Leeuwarden en Groningen, heeft u hier alles binnen handbereik.

Indeling:
Bij binnenkomst in de hal vindt u een uitgebreide meterkast. De woning beschikt over drie slaapkamers van ca. 10m², 8m² en 6m². In de royale badkamer vindt u twee wastafels met een planchet, een ligbad en een douche. De lichte woonkamer heeft een open keuken en is voorzien van een grote glaspui. Via de woonkamer heeft u toegang tot het prachtige, royale balkon op het zuiden.

Het appartement beschikt over een praktische wasruimte, waar de cv-ketel, witgoedaansluitingen en de WTW-unit zich bevinden. Daarnaast is er een toiletruimte met wandcloset en fontein.

Kollum is een sfeervol dorp met een breed scala aan faciliteiten. Er zijn maar liefst drie supermarkten, diverse horecagelegenheden en een charmant centrum met een ruim aanbod aan winkels en prachtige oude gebouwen. Kollum is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt tal van recreatiemogelijkheden, zoals een zwembad en diverse sportfaciliteiten. Daarnaast beschikt het dorp over een eigen bibliotheek, vijf basisscholen en een middelbare school.

Dit prachtige appartement ligt midden in dit levendige winkelcentrum. Kollum combineert de dorpse sfeer met stedelijke voorzieningen, wat het tot het regiocentrum maakt. De perfecte mix voor een comfortabel, rustig en toch levendig woongenot.

Grijp deze unieke kans om uw nieuwe thuis te vinden in een gewilde woonomgeving met alle voorzieningen die u nodig heeft. Neem vandaag nog contact op met onze flexibele makelaars voor een bezichtiging en ervaar zelf de charme en het comfort van dit prachtige appartement aan de Voorstraat 61 in hartje Kollum.

Kenmerken

Overdracht

Soort
Portiekflat, appartement
Vraagprijs
€ 375.000 kosten koper
Aangeboden
3 maanden geleden
Gewijzigd
2 maanden geleden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed tot uitstekend
Onderhoud (buiten)
Goed tot uitstekend
Dak
Plat dak
Dak materialen
Bitumineuze dakbedekking
Dak toelichting
Plat dak

Energie

Energielabel
Einddatum
27 mei 2034
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd, hr glas
Verwarming
Cv ketel, warmte terugwininstallatie
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Hr107 gas gestookte combiketel uit 2003 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
1607 m²
Woonoppervlakte
109 m²
Inhoud
359 m³

Appartement

Open portiek
Nee
Woonlaag
3 van 1
Vve bijdrage
€ 209

Indeling

Woonlagen
1 woonlagen
Kamers
4 kamer(s) waarvan 3 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche, dubbele wastafel, wastafel
Voorzieningen
Tv kabel, glasvezel kabel, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
In centrum, open ligging
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid

Garage

Garage soort
Vrijstaand steen, garagebox, parkeerplaats
Voorzieningen
Elektra, elektrische deur
Oppervlakte
18 m² (6,07m diep en 3,01m breed)
Capaciteit
1 auto(s)
Aantal
1

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Vrijstaand steen
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Aantal
1

Kadaster kollum a 2351

Oppervlakte
821 m²
Omvang
Appartementsrecht of complex

Kadaster kollum a 2340

Oppervlakte
786 m²
Omvang
Appartementsrecht of complex

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: