Veenderij 11, Surhuisterveen te koop

Surhuisterveen

Veenderij 11

€ 325.000 kosten koper

Ik heb interesse in dit object

Omschrijving

Veenderij 11, Surhuisterveen te koop

Deze royale en lichte twee-onder-een-kapwoning in Surhuisterveen ligt werkelijk fantastisch met veel vrijheid voor- en achter de woning en is in een zeeer goede staat van onderhoud! Gelegen in een kindvriendelijke buurt, met vier slaapkamers, een A-energielabel, een onderhoudsarme tuin en de mogelijkheid om thuis te werken, is deze woning geschikt voor iedereen, of je nu starter bent, een gezin hebt, of juist op zoek bent naar een rustige plek voor de toekomst.

De woning is in de afgelopen jaren uitstekend onderhouden. Zo is in maart 2024 nog een set van 6 zonnepanelen geplaatst, waardoor, in combinatie met de uitstekende isolatie, het energielabel A ruimschoots gehaald wordt. In 2022 is zowel de dakbedekking van de garage als die van de dakkapellen vervangen, CHECK, ook dit is gedaan! En alsof dat nog niet genoeg is, is er in 2023 ook nog een nieuwe Intergas HR107 cv-ketel geplaatst, wat zorgt voor een nog efficiëntere verwarming van de woning en warm water. Ook is in 2021 nog een nieuwe luxe inbouwkeuken geplaatst.
Het energielabel was in 2017 al een A-energielabel, maar zal door alle besparingen met een nieuw label waarschijnlijk nog beter zijn!

Begane grond:
Bij binnenkomst stap je binnen in de sfeervolle woonkamer, waar de grote ramen (met luxe roedeverdeling in het glas) zorgen voor veel natuurlijk licht. De ruime trapkast biedt praktische extra opbergruimte. De nieuwe open keuken, die in 2021 nog compleet nieuw geplaatst is, is overladen met moderne inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap. Bovendien is er momenteel nog steeds garantie aanwezig op de keuken! In de aangrenzende bijkeuken vind je volop berg- en werkruimte, met aansluitingen voor witgoed en de nieuw geplaatste CV-comibiketel (2023). De toiletruimte is voorzien van wandcloset en fontein en de meterkast is zeer uitgebreid met automaten.Vanuit de hal of via een aparte buiteningang bereik je de aanbouw, die perfect is in te richten als werkruimte, studio of extra berging.

1e etage:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers van respectievelijk ca. 11 m², 10 m² en 5 m². De moderne badkamer biedt alle comfort met een ligbad, douche, badkamermeubel met wastafel en een tweede toilet.

2e etage:
Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping, waar een vierde slaapkamer is gerealiseerd, ook is er nog extra bergruimte aanwezig.

De achtertuin is onderhoudsarm aangelegd, met nette bestrating en verschillende zitjes waar je in alle rust van je privacy kunt genieten. Het geheel is goed omsloten, wat zorgt voor een gevoel van extra privacy. De voortuin zorgt voor extra privacy aan de groenstrook en er is een ruime oprit aanwezig met grote overkapping voor het droog uitstappen uit de auto, richting de voordeur.

Het bruisende centrum van Surhuisterveen ligt op korte afstand van deze woning. Als grootste dorp in de gemeente Achtkarspelen vervult Surhuisterveen een centrale rol in de regio. Het dorp telt meer dan 100 winkels, vier grote supermarkten, een uitgebreide gezondheidspraktijk met onder meer huisartsen en een apotheek, en een multifunctioneel centrum inclusief buurthuis en bibliotheek. Ook zijn er kinderdagverblijven, zwembaden en een postkantoor binnen loopafstand. Surhuisterveen beschikt verder over drie basisscholen en een middelbare school, evenals uitgebreide sportfaciliteiten. Het levendige dag- en avondaanbod in de horeca draagt bij aan de unieke sfeer van het dorp. De welverdiende slogan van Surhuisterveen luidt dan ook: "Surhuisterveen, zo gezellig is er maar één!

Zoals gezegd is instapklaar wonen bij deze woning een understatement. Onze flexibele makelaars vertellen je dan ook graag alles over de luxe in deze gezellige woning aan de Veenderij 11 te Surhuisterveen!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Vraagprijs
€ 325.000 kosten koper
Aangeboden
2 dagen geleden
Gewijzigd
1 dagen geleden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Koop

Servicekosten
€ 0

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Uitstekend
Onderhoud (buiten)
Goed tot uitstekend
Dak
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Energie

Energielabel
Einddatum
4 juli 2027
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Intergas gas gestookte combiketel uit 2023 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
313 m²
Woonoppervlakte
99 m²
Overige ruimten
6 m²
Inhoud
374 m³

Indeling

Woonlagen
3 woonlagen
Kamers
5 kamer(s) waarvan 4 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, wastafel
Voorzieningen
Tv kabel, buitenzonwering, glasvezel kabel, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
Aan park, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht, beschutte ligging, open ligging
Tuin
Achtertuin, voortuin, zonneterras (Fraai aangelegd)
Tuin oppervlakte
200 m²
Achtertuin
147 m² (11,68m diep en 12,61m breed)
Ligging
Gelegen op Noordwest (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Ruim voldoende parkeergelgenheid, waaronder 2 ruime plekken op de eigen oprit.

Garage

Garage soort
Garage mogelijk, parkeerplaats

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Voorzien van verwarming, voorzien van elektra, voorzien van water
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd
Aantal
2

Kadaster surhuizum b 8045

Oppervlakte
313 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: