Tuorrebout 7, Twijzelerheide te koop

Twijzelerheide

Tuorrebout 7

€ 425.000 kosten koper

Ik heb interesse in dit object

Verkocht onder voorbehoud: Momenteel is er een koper in onderhandeling over dit object. Houd deze pagina in de gaten voor updates.

Omschrijving

Tuorrebout 7, Twijzelerheide te koop

Gelegen op een schitterende locatie met vrij uitzicht aan de voorzijde staat deze prachtige vrijstaande woning aan de Tuorrebout 7 in Twijzelerheide. Dit royale huis is onderdeel van een klein, kindvriendelijk en gezellig woonbuurtje en staat op een perceel van circa 640m², omgeven door een fraai aangelegde tuin met meerdere terrassen, een inpandige garage en een tuinhuis.

De woning, gebouwd door bouwbedrijf U. Veenstra in 2003, staat bekend om zijn degelijkheid en energiezuinigheid, wat wordt onderstreept door het gemakkelijk behaalde energielabel A. Met de nieuwe berekening zal dit label waarschijnlijk nog hoger uitkomen, gezien voorheen het hoogste label een A-label was. Dankzij de uitstekende isolatie en het gebruik van de juiste materialen geniet je van lage energiekosten en een duurzaam leefklimaat.

Het royale formaat geeft je alle mogelijkheden om de woning naar eigen smaak te bewonen. Ook is het door de inpandige garage mogelijk om de woning levensloopbestendig te gebruiken en te verbouwen.

Begane grond:
Via een overkapte entree kom je binnen in de ruime hal met toiletruimte voorzien van toilet en fontein, een trap naar de eerste verdieping en toegang tot zowel de inpandige garage als de bijkeuken, maar ook in de ruime woonkamer. Deze woonkamer met aansluitend de keuken, beslaat in totaal circa 46m². De keuken is volledig uitgerust met een kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Via de schuifpui in de woonkamer heb je directe toegang tot de achtertuin, waar tevens een prachtige grote elektrische zonneoverkapping/zonwering is geplaatst. De bijkeuken biedt plaats aan de cv-opstelling en een aansluiting voor de wasmachine.

De inpandige garage, biedt volop ruimte voor je auto en opslag.

1e etage:
Op de eerste verdieping vind je vier (tweepersoons)slaapkamers en een grote badkamer voorzien van een dakkapel, een ligbad, douchecabine, vaste wastafel en een tweede toilet.

2e etage:
Vanaf de overloop bereik je via een vlizotrap de ruime zolder.

Deze woning is volledig voorzien van dubbele beglazing en HR(++)-glas, vloer-, muur- en dakisolatie, een HR-ketel en een warmtewisselaar, waardoor je optimaal comfort ervaart in een duurzame woonomgeving.

De omgeving:
Twijzelerheide, gelegen in het noordoosten van Fryslân, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 18e eeuw en telt ongeveer 1.800 inwoners. Het dorp staat bekend om zijn vriendelijke gemeenschap, voetbalclub en actief verenigingsleven. Direct naast Twijzelerheide ligt De Westereen, een levendig dorp met circa 5.000 inwoners en diverse voorzieningen, allemaal op loopafstand van de woning.

Het openbaar vervoer is goed geregeld met een eigen treinstation en verbindingen naar steden als Leeuwarden, Groningen en Drachten. De nabijgelegen vierbaansweg, de Centrale As, faciliteert snelle reizen naar omliggende steden. De omgeving biedt prachtige natuurgebieden zoals Bûtenfjild en het Houtwiel, evenals de nabijheid van het Lauwersmeergebied en de Waddenzee.

Een nieuwe woning in Twijzelerheide biedt een levendige gemeenschap met alle benodigde voorzieningen, gecombineerd met de rust van het Friese platteland. Het dorp is goed verbonden met aangrenzende dorpen zoals De Westereen en Zwagerbosch. Belangrijke voorzieningen, waaronder winkels, basisscholen en sportfaciliteiten, zijn dichtbij, evenals een NS-station op de lijn Groningen-Leeuwarden. Voor de kleintjes is de basisschool op korte afstand.

Maak snel een afspraak met onze flexibele makelaars en ontdek zelf de voordelen van deze energiezuinige en degelijk gebouwde woning aan de Tuorrebout 7 in Twijzelerheide.

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Vraagprijs
€ 425.000 kosten koper
Aangeboden
2 maanden geleden
Gewijzigd
2 weken geleden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003
Bouwjaar omschrijving
Gebouwd in 2003
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Dak
Samengesteld dak
Dak materialen
Pannen
Dak toelichting
Met pannen gedekt.

Energie

Energielabel
Einddatum
3 augustus 2030
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, hr glas
Verwarming
Cv ketel, warmte terugwininstallatie
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Hr107 gas gestookte combiketel uit 2016 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
642 m²
Woonoppervlakte
122 m²
Overige ruimten
21 m²
Inhoud
234 m³

Indeling

Woonlagen
3 woonlagen
Kamers
6 kamer(s) waarvan 4 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, douche, wastafel, wastafelmeubel
Voorzieningen
Tv kabel, buitenzonwering, glasvezel kabel, zonnepanelen, balansventilatie, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht, in bosrijke omgeving
Tuin
Tuin rondom (Fraai aangelegd)
Tuin oppervlakte
538 m²
Ligging
Gelegen op (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Genoeg parkeergelegenheid.

Garage

Garage soort
Inpandig, parkeerplaats
Voorzieningen
Verwarming, elektra
Oppervlakte
17 m² (5,88m diep en 2,91m breed)
Capaciteit
1 auto(s)
Aantal
1

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Aantal
1

Kadaster kooten d 5752

Oppervlakte
642 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: