Gedempte Vaart 44a, Surhuisterveen te koop

Surhuisterveen

Gedempte Vaart 44a

€ 569.900 kosten koper

Ik heb interesse in dit object

Omschrijving

Gedempte Vaart 44a, Surhuisterveen te koop

Deze volledig gemoderniseerde vrijstaande woning heeft alles wat je zoekt. Van een royale aangebouwde garage met kap en een handige carport tot een prachtig aangelegde diepe achtertuin. Gelegen aan de rand van het dorp, geniet je hier van de perfecte combinatie van levendigheid en rust. De woning biedt een ideale mix van ruimte, comfort en moderne voorzieningen, waardoor dit een unieke kans is voor wie op zoek is naar een compleet en eigentijds thuis.

Je woont in een huis dat niet alleen stijlvol en goed onderhouden is, maar ook uiterst energiezuinig. Met een gloednieuw energielabel A+++ kun je rekenen op lage energiekosten. De woning is namelijk volledig gasloos en voorzien van een warmtepomp en 18 zonnepanelen. Dat betekent dat je klaar bent voor de toekomst én bespaart op je energierekening.

De locatie is ideaal: aan de voorkant van het huis zit je aan een levendige straat, op loopafstand van een gezellig winkelcentrum. Maar zodra je de achtertuin instapt, kom je terecht in een oase van rust. De tuin is ontworpen door een tuinarchitect en dat zie je meteen. Prachtige borders, stoere betonwanden, uitgestrekte gazons en meerdere terrassen nodigen je uit om te ontspannen. Er is zelfs al een fundering voor een overdekt terras gelegd, perfect om later nog verder uit te breiden.

Indeling:
Bij binnenkomst via de zijentree kom je in een ruime hal met een modern toilet en fonteintje. De begane grond is afgewerkt met fraaie keramische houtlook tegels en voorzien van comfortabele vloerverwarming. De royale woonkamer van circa 35 m² biedt de mogelijkheid om een pellet kachel aan te sluiten en loopt door in de open keuken van circa 16 m². Deze moderne keuken (uit 2018) is van alle gemakken voorzien: een inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser. Het keukeneiland met spoelbak en Quooker (kokend waterkraan uit 2020) maakt het geheel compleet. Via de brede schuifpui heb je direct toegang tot het zonnige terras, en vanuit de keuken geniet je van het uitzicht op de prachtig aangelegde, diepe achtertuin.
Aansluitend aan de keuken bevindt zich een praktische bijkeuken met aansluiting voor witgoed, extra kastruimte en toegang tot de aangebouwde garage van 30 m². Deze garage heeft zowel een loopdeur als een elektrische garagedeur aan de voorzijde, en een loopdeur naar de tuin aan de zijkant. Boven de garage bevindt zich een zolderberging van ruim 23 m², bereikbaar via een losse trap, met de optie om hier een vaste trap te plaatsen en de ruimte te gebruiken als bijvoorbeeld hobbykamer.

Eerste verdieping:
Op de eerste etage leidt de overloop met vide naar drie slaapkamers. De grote slaapkamer van circa 15 m² aan de voorzijde is voorzien van een vaste schuifdeurenkast. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers van respectievelijk 8 m² en 7 m². De moderne badkamer (uit 2021), compleet met dakkapel, biedt een ligbad, een inloopdouche met hand- en regendouche, een toilet en een breed wastafelmeubel met voldoende opbergruimte. Extra comfort vind je hier door de elektrische vloerverwarming en een designradiator.

Tweede verdieping:
De zolderberging is bereikbaar via een vlizotrap en biedt volop extra opslagruimte.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een lange oprit met carport, en er is extra parkeergelegenheid gecreëerd aan de zijkant van de voortuin, zodat je altijd voldoende ruimte hebt om te parkeren.

Surhuisterveen is hét dorp in de regio waar alles te vinden is als: 4 grote supermarkten, vele winkels, een groot openluchtzwembad, sportaccommodaties, levendige horeca en een multifunctioneel centrum met o.a. een bibliotheek en ontmoetingsplekken. Bovendien ligt Surhuisterveen nabij de snelweg (A7) met een uitstekende verbinding naar Groningen, Drachten en Heerenveen. Ook Leeuwarden is zeer gemakkelijk te bereiken via de Wâldwei.

Klinkt dit als jouw droomhuis? Dan is dit je kans om op een unieke plek te wonen, waar je helemaal tot rust kunt komen en tegelijkertijd profiteert van alle moderne gemakken! Maak snel een afspraak want onze flexibele makelaars staan te popelen om je rond te leiden!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Vraagprijs
€ 569.900 kosten koper
Aangeboden
2 dagen geleden
Gewijzigd
1 dagen geleden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Gemengde doeleinden
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Bouwjaar omschrijving
In 1991 gerealiseerd
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed tot uitstekend
Toelichting
Goed tot uitstekend onderhouden
Onderhoud (buiten)
Goed tot uitstekend
Toelichting
Goed tot uitstekend onderhouden
Dak
Zadeldak
Dak materialen
Pannen
Dak toelichting
Dubbele kap met pannen gedekt

Energie

Energielabel
Einddatum
16 september 2034
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Verwarming
Vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp, pelletkachel
Warm water
Centrale voorziening

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
525 m²
Woonoppervlakte
115 m²
Overige ruimten
63 m²
Inhoud
662 m³

Indeling

Woonlagen
3 woonlagen
Kamers
4 kamer(s) waarvan 3 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, douche, dubbele wastafel, wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche, vloerverwarming
Voorzieningen
Tv kabel, buitenzonwering, rookkanaal, glasvezel kabel, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
Aan drukke weg, in centrum, vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin, tuin rondom, zonneterras (Fraai aangelegd)
Tuin oppervlakte
400 m²
Achtertuin
200 m² (0,2m diep en 0,08m breed)
Ligging
Gelegen op Noordwest (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Voldoende parkeermogelijkheid op eigen terrein en openbaar parkeren in de straat

Garage

Garage soort
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Elektra, vliering, elektrische deur
Isolatie
Muurisolatie, dubbel glas
Oppervlakte
30 m² (6,43m diep en 5,49m breed)
Capaciteit
1 auto(s)
Aantal
1

Kadaster surhuizum c 5313

Oppervlakte
525 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: