Foarwei 21-94, Aldwald te koop

Aldwald

Foarwei 21-94

€ 339.000 kosten koper

Ik heb interesse in dit object

Omschrijving

Foarwei 21-94, Aldwald te koop

Deze luxe recreatievilla in Aldwâld, direct gelegen aan de idyllische "Turfroute", met eigen privéaanlegplek biedt alles wat je nodig hebt voor ultiem comfort en ontspanning. De woning is ruim opgezet en beschikt over een eigen carport met voldoende parkeergelegenheid, zowel onder de carport als op eigen terrein. Dit maakt het gemakkelijk om meerdere voertuigen te stallen, wat bijdraagt aan het gemak en de luxe van deze woning. Deze recreatievilla is een 7-persoons (3 tweepersoonsslaapkamers en 1 eenpersoonskamer/werkkamer) recreatievilla. De woning beschikt over een grote eigen privé aanlegsteiger in de achtertuin, waar je moeiteloos en buiten de reguliere vaarroute je boot veilig kunt aanmeren.

Het uitzicht over het open vaarwater is werkelijk adembenemend, en dankzij de 365 dagen per jaar toegankelijke recreatiemogelijkheden, kun je elk moment van het jaar genieten van deze prachtige locatie. Of je nu komt voor een weekendje weg of voor een langer verblijf, deze villa biedt altijd de perfecte omgeving voor ontspanning en plezier, precies wanneer het jou uitkomt.

De woning biedt niet alleen een unieke plek voor jezelf, maar ook de mogelijkheid om extra inkomen te genereren, aangezien verhuur volledig vrij is. Of je nu kiest om zelf te genieten van dit vakantieverblijf of het te verhuren, de keuze is aan jou. De actieve Vereniging van Eigenaren zorgt voor heldere belangenbehartiging en transparant onderhoud, met lage VvE-lasten van slechts circa €400 per jaar, waardoor je zorgeloos kunt recreëren.

Het recreatiepark verkeert in uitstekende staat, met veel woningen die langdurig worden gebruikt en verhuurd. Dit draagt bij aan de kwaliteit en sfeer van het park. Bovendien is de woning super energiezuinig en traditioneel gebouwd met betonvloeren, wat resulteert in een zuinig B-energielabel. Niet alleen de locatie is uniek, maar ook het comfort en de duurzaamheid van deze woning zijn van het hoogste niveau. Nog even wat aan de buitendeuren doen, of een andere energiebesparende maatregel en je gaat al snel naar het donkergroene A-energielabel!

Gelegen in het waterrijke recreatiepark 'Lyts Aldwâld' biedt deze ruime recreatievilla alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en plezierige levensstijl op een unieke locatie. Het park staat in directe verbinding met open vaarwater, waardoor je altijd toegang hebt tot alles wat watersport te bieden heeft. Of je nu houdt van varen, vissen of gewoon wilt genieten van het serene uitzicht over het water, hier kom je volledig aan je trekken.

Via het vaarwater ben je in een mum van tijd in de historische stad Dokkum, terwijl natuurgebieden zoals het Lauwersmeer en het Bergumermeer eveneens eenvoudig te bereiken zijn. Dit maakt de locatie niet alleen ideaal voor watersportliefhebbers, maar ook voor wie graag de natuur in trekt.

Het nabijgelegen dorp Kollum ligt op slechts 2 kilometer afstand en biedt een breed scala aan voorzieningen, zodat je alles wat je nodig hebt binnen handbereik hebt. Of je nu boodschappen wilt doen bij de vele supermarkten, een gezellig terrasje wilt pakken, of gebruik wilt maken van andere faciliteiten, het is allemaal binnen een paar minuten te bereiken.

Kortom, deze recreatievilla biedt niet alleen een schitterend uitzicht en directe toegang tot het water, maar ook een uitzonderlijke combinatie van comfort, luxe en natuurbeleving. Hier geniet je van het beste van twee werelden: de rust en schoonheid van het Friesche waterlandschap, met alle voorzieningen en gemak van Kollum om de hoek.

Begane grond:
Entree via de voorzijde naar de hal met uitgebreide meterkast en berging met cv-opstelling (AWB combiketel uit 2021). Ruime woonkamer met prachtig uitzicht en een grote glazen pui aan de achterzijde die toegang biedt tot de overkapping. Keukenruimte en een tweepersoonsslaapkamer aan de voorzijde van de woning. Badkamer met toilet, wastafel en douche.

1e etage:
Overloop met toegang tot twee tweepersoonsslaapkamers en een eenpersoonsslaapkamer, die ook gebruikt kan worden als werkkamer of hobbyruimte.

Buiten:
Een verzorgd geheel met een royale oprit, carport en twee bergingen, waarvan één is aangebouwd en voorzien van een wasruimte, en één buiten als houten tuinhuis. Daarnaast is er een ruime overkapping, een aanlegsteiger van circa 13 meter, en een groot gevoel van vrijheid aan zowel de voor- als achterzijde van de woning. Ook de zijkant is momenteel volledig vrij. Aan de buitenzijde van de woning is zonwering geplaatst, en de woning is voorzien van vele karakteristieke details.

Of je nu op zoek bent naar een unieke plek voor jezelf of een slimme investering, deze recreatievilla heeft het allemaal, inclusief de luxe van een eigen aanlegsteiger. Onze flexibele makelaars zien je dan ook graag bij de Foarwei 21-94 in Aldwâld!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Vraagprijs
€ 339.000 kosten koper
Aangeboden
3 weken geleden
Gewijzigd
5 dagen geleden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Nee
Recreatiewoning
Ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed tot uitstekend
Onderhoud (buiten)
Goed tot uitstekend
Dak
Dwarskap
Dak materialen
Pannen

Energie

Energielabel
Einddatum
30 mei 2034
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd, hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Hr-107 ketel gas gestookte combiketel uit 2021 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
389 m²
Woonoppervlakte
86 m²
Overige ruimten
5 m²
Inhoud
336 m³

Indeling

Woonlagen
2 woonlagen
Kamers
6 kamer(s) waarvan 4 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s)
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche, wastafel, wastafelmeubel
Voorzieningen
Tv kabel, buitenzonwering

Buitenruimte

Ligging
Aan water, aan park, aan rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging, open ligging, aan vaarwater, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Tuin
Tuin rondom (Verzorgd)
Tuin oppervlakte
350 m²
Ligging
Gelegen op (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid

Garage

Garage soort
Carport, parkeerplaats

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Voorzien van elektra, voorzien van water
Aantal
2

Kadaster westergeest d 3498

Oppervlakte
389 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: