De Weide 6, Opende te koop

Opende

De Weide 6

€ 410.000 kosten koper

Ik heb interesse in dit object

Open Huis: a.s. 5 oktober van 11:00 tot 15:00.

Omschrijving

De Weide 6, Opende te koop

Deze fraaie en ruime woning met 4 slaapkamers aan De Weide 6 in Opende is voorzien van een geïsoleerde aangebouwde garage en een eigentijdse afwerking die verrassend ruim aanvoelt. Dit ideale gezinshuis is volledig instapklaar en van alle gemakken voorzien.

Het huis bevindt zich aan een rustig pleintje waar alleen bestemmingsverkeer komt, dus ideaal voor jonge gezinnen of iedereen die van rust houdt. Gebouwd in 1991 en volledig geïsoleerd, staat dit huis op een perceel van 300m². Het beschikte al over een energielabel B, maar is naderhand nog extra aangepakt, waaronder de extra isolatie van de garage en de installatie van 14 zonnepanelen, waardoor het nog energiezuiniger is geworden en waarschijnlijk op een (aanzienlijk) hoger label uitkomt. De garage is zodanig geïsoleerd dat deze gemakkelijk als extra leefruimte bij de woning te betrekken is. Boven de garage bevindt zich een ruime bergzolder die ook omgetoverd kan worden tot extra verblijfsruimte. Geniet van de besloten tuin met een prachtig overdekt terras, perfect voor alle seizoenen.

Ook een lust voor het oog en perfect voor het genieten van de rust en de aangename sfeer van zowel binnen als buiten: het prachtige tuinhuis van ongeveer 14 m², volledig voorzien van glas, waar je zelfs tijdens de koelere momenten van de dag heerlijk kunt vertoeven. Dit geldt eveneens voor de overkapping, waar momenteel een heerlijke jacuzzi staat, waardoor je optimaal kunt ontspannen.

De sfeervolle en lichte L-vormige woonkamer is straatgericht en heeft een rustieke houten vloer. Tussen de woonkamer en de moderne keuken bevinden zich schuifdeuren die voor een ruimtelijk gevoel zorgen. De keuken is uitgerust met de nieuwste inbouwapparatuur en heeft een praktische plavuizen vloer. In de hal vind je het toilet en de meterkast, en de vaste trap brengt je naar de eerste verdieping. De bijkeuken biedt plaats voor witgoed en de garage biedt extra opbergruimte en een carport aan de voorzijde.

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een luxe badkamer met een badmeubel, ligbad en douchecabine. Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping waar je een vierde slaapkamer met dakraam aantreft.

De oprit biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Tevens is er een ruime garage aanwezig, alsmede een carport/veranda en opslagmogelijkheden.

Opende heeft een actief verenigingsleven met mooie sportaccommodaties, een theater, twee basisscholen, een kapsalon en een supermarkt. De omgeving nodigt uit voor fiets- en wandeltochten in het voor deze streek zo kenmerkende coulisselandschap met ook bos, heide en een recreatieplas. Het is bovendien gunstig gelegen ten opzichte van zowel Drachten, A7 (Groningen-Heerenveen) als Leeuwarden, in slechts 10 minuten is het centrum van Drachten te bereiken.

Uitgebreid winkelen kan ook! Surhuisterveen is op 5 minuten afstand gelegen. Surhuisterveen beschikt over meer dan 100 winkels, vele horecazaken en 4 grote supermarkten. Alles is dus gelegen op korte afstand.

De tuin is prachtig aangelegd en onderhoudsvriendelijk, met een overdekte veranda die je het hele jaar door laat genieten van het buitenleven in volledige privacy. Dit huis biedt een hoge kwalitatieve afwerking en voldoet aan alle moderne eisen—een perfecte plek om je nieuwe hoofdstuk te beginnen. Maak daarom snel een afspraak met onze flexibele makelaars, zij zien je graag bij De Weide 6 in Opende!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Vraagprijs
€ 410.000 kosten koper
Aangeboden
0 dagen geleden
Gewijzigd
1 dagen geleden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Wonen
Huidige bestemming
Wonen
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Bouwjaar omschrijving
Naderhand compleet aangepakt en gerenoveerd.
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed tot uitstekend
Toelichting
Alles verkeert in keurige staat van onderhoud
Onderhoud (buiten)
Goed tot uitstekend
Toelichting
Alles verkeert in keurige staat van onderhoud
Dak
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Energie

Energielabel
Einddatum
31 mei 2029
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
300 m²
Woonoppervlakte
119 m²
Overige ruimten
47 m²
Inhoud
595 m³

Indeling

Woonlagen
4 woonlagen
Kamers
6 kamer(s) waarvan 4 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche, wastafel
Voorzieningen
Tv kabel, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin (Verzorgd)
Tuin oppervlakte
225 m²
Achtertuin
75 m² (10,98m diep en 11,69m breed)
Ligging
Gelegen op Zuidoost (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Op eigen terrein
Parkeren
Parkeergelegenheid op eigen terrein

Garage

Garage soort
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Verwarming, elektra, water, vliering
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas
Oppervlakte
32 m² (8m diep en 4m breed)
Capaciteit
1 auto(s)
Aantal
1

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Inpandig
Voorzieningen
Voorzien van verwarming, voorzien van elektra, voorzien van water, met vliering
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Aantal
1

Kadaster grootegast f 4501

Oppervlakte
300 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: